Ad Valvas

Maandag 26 oktober: Online: “Ontmoet specialismen buiten het ziekenhuis” thema psychiatrie, verslavingsgeneeskunde, ouderengeneeskunde en arts verstandelijk gehandicapten

3e jaars bachelor- en masterstudenten Geneeskunde

De career service organiseert dit studiejaar een reeks Online bijeenkomsten “ontmoet specialismen buiten het ziekenhuis"

Je kunt je nog aanmelden voor de tweede bijeenkomst die plaatsvindt op maandag 26 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Het thema van deze bijeenkomst is: In gesprek met een  Aios psychiatrie (GGZ), verslavingsarts, arts ouderengeneeskunde en arts verstandelijke gehandicapten.

Tijdens deze online sessie vertellen deze specialisten (i.o.) over de keuze voor dit specialisme, hun loopbaan, de inhoud van het vakgebied en de hierbij behorende opleiding. Je krijgt tijdens deze bijeenkomst en in de break-out rooms volop gelegenheid om al jouw vragen over deze specialismen te stellen.

Ben jij een 3e jaars bachelor- of masterstudent geneeskunde, en nieuwsgierig naar deze bijeenkomst? Meld je dan aan door een email te sturen naar: careerservice.rha@radboudumc.nl  onder vermelding van je naam, email, en studiejaar. Je ontvangt dan enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een programma en een link om deel te nemen.

Voor meer informatie: https://www.radboudumc.nl/onderwijs/careerservice