Ad Valvas

Programma met online activiteiten Najaar 2020 Career Service RHA

Studenten Medische Faculteit

Ben jij ook benieuwd wat het najaarsprogramma met Online Webinars en Events, georganiseerd door de CareerService jou te bieden heeft? 

Ben je geïnteresseerd in een Webinar over LinkedIn, CV en Motivatievrief schrijven, Netwerk opbouwen en arbeidsmarkt verkennen of de Webinar; solliciteren kun je leren?

Voor 3e jaars bachelor en (pre) masterstudenten BMW/BMS en MMD organiseren wij twee keer de Online BMS Career Orientation, waarbij verschillende alumni vertellen over hun loopbaan en de verschillende beroepen die ze nu uitvoeren (Engelstalig). 

3e jaars bachelor en masterstudenten Geneeskunde kunnen vier verschillende sessies met specialisten i.o. buiten het ziekenhuis volgen en één sessie waarbij onbekende specialisten in het ziekehuis over hun loopbaan en specialisme vertellen.

Ben je benieuwd naar het programma bekijk dan onze website en download het programma https://www.radboudumc.nl/onderwijs/careerservice

Aanmelden kan door een email te sturen naar careerservice.rha@radboudumc.nl onder vermelding van de activiteit met datum, je naam, emailadres, studie en studiejaar.