Ad Valvas

Woensdag 2 december: Online: Ontmoet specialismen buiten het ziekenhuis 19.30 – 21.00 uur

Masterstudenten en 3e jaars bachelorstudenten Geneeskunde

Op woensdag 2 december organiseert de Career Service weer een nieuwe online sessie "Ontmoet specialismen buiten het ziekenhuis" met het thema:

Ontmoet en ga in gesprek met een huisarts, en docent-huisartsgeneeskunde, sportarts, revalidatiearts, militair arts, arts voor Integrale geneeskunde en arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde.

Wist jij dat er een breed scala is aan beroepen en mogelijkheden voor jou als aankomend basisarts?  Lijkt huisartsgeneeskunde evt. gecombineerd met het docentschap je interessant of voel je meer voor de patiënt met problemen aan het bewegingsapparaat, het werkterrein van de sportarts en de revalidatiearts. Of wil jij weten wat de werkzaamheden en de werkomgeving zijn van een militair arts of maak jij de uitdagende stap naar de opleiding voor internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde of lijkt de integrale geneeskunde je aantrekkelijk? Sluit dan aan bij deze sessie! 

Je hoort van al de aanwezige professionals boeiende verhalen over waarom zij de keuze maakten voor deze vakgebieden. In de chat en in de break-outrooms kun jij alle vragen die jij hebt over deze specialismen stellen!

Ben jij een 3e jaars bachelor- of masterstudent geneeskunde en wil je deze verhalen graag horen? Meld je dan aan en stuur een email naar careerservice.rha@radboudumc.nl met je naam, email, activiteit en studiejaar.

Voor meer informatie en het programma bezoek onze website https://www.radboudumc.nl/onderwijs/careerservice