Ad Valvas

Aanmelding toets klinische vraagstukken

Tweede- en derdejaars studenten geneeskunde

Toets-aanmelding klinische vraagstukken tweede - en derdejaars geneeskunde tweede helft van het studiejaar

 

Zoals in eerdere berichten is aangegeven gaat de aanmelding voor het onderwijs voor de tweede helft van het studiejaar open op maandag 30 november. In deze berichten is aangegeven dat tweede- en derdejaars studenten geneeskunde zich moeten aanmelden voor een toets-niveau van de klinische vraagstukken Q7Q8 (MED-BKVS1-4) en Q11Q12 (MED-BKVS5).

Deze toets-aanmelding is nog niet mogelijk, aanmelding voor het onderwijs is wel mogelijk. We willen jullie dus met klem vragen om je al wel aan te melden voor de cursus MED-BKVS1-4 of MED-BKVS5 maar nog niet voor de bijbehorende toets.

 

 

Toets-aanmelding klinische vraagstukken derdejaars geneeskunde eerste helft van het studiejaar

 

De derdejaars studenten die zich al hebben aangemeld voor de klinische vraagstukken toets van 29 januari, kunnen deze aanmelding nu ongewijzigd laten.

 

Uiterlijk donderdag 17 december volgt meer informatie over de toets-niveau aanmelding van de klinische vraagstukken van, zowel de klinische vraagstukken toets van 29 januari als de klinische vraagstukken toetsen in de tweede helft van het studiejaar. Deze informatie wordt naar je gemaild en geplaatst op Ad Valvas, in de Brightspace course onderwijs op afstand en de Brightspace course toetsing.