Ad Valvas

Actie Travel Clinic

Studenten GNK en BMW

Bij de Radboud Travel Clinic wordt er voor genoeg voorraad aan vaccinaties gezorgd, zodat reizigers altijd goed geholpen kunnen worden.

Nu het reizen door de coronacrisis vrijwel tot stilstand is gekomen, zijn ook de voorraden blijven liggen.

Daarom hebben we voor alle studenten van de Radboud een leuke actie bedacht.

De Buiktyfus vaccinatie is nu te verkrijgen voor € 23,00  (ipv € 46,00). Buiktyfus wordt veroorzaakt door de salmonella bacterie en komt in veel tropische landen, vooral in Azië, voor. Het vaccin heeft een beschermingsduur van 3 jaar.

De gele koorts vaccinatie is nu te verkrijgen voor € 29,00 ipv € 63,00. Gele koorts wordt veroorzaakt door het gele koortsvirus en overgedragen door tropische muggen. Gele koorts komt voor in bepaalde tropische regio's van Afrika en Zuid-Amerika. Het vaccin geeft in principe een levenslange beschermingsduur.

Mocht je binnenkort of in de toekomst voor een vakantie/ coschap/of stage naar het  buitenland gaan dan zijn deze vaccinaties ook vaak nodig en zinvol.

Wil je gebruik maken van dit aanbod laat het per mail weten aan jeanine.leijser@radboudumc.nl  De vaccinatie kan dan tegelijkertijd met de volgende hepatitis B vaccinatie  worden gegeven . Svp je pinpas en je gele vaccinatieboekje meenemen. Heb je nog geen geel vaccinatieboekje dan is deze voor € 3,00 bij ons verkrijgbaar.  Het kan zijn dat de zorgverzekering de kosten geheel, gedeeltelijk of niet vergoedt, dit verschilt per(aanvullende) verzekering.