Ad Valvas

Online: maandag 19 april 19.30 uur, Specialismen buiten het ziekenhuis, Thema: Huisarts, Arts ouderengeneeskunde en Arts Verstandelijk Gehandicapten

3e jaars Bacholer en Masterstudenten Geneeskunde

Als beginnend basisarts zijn er veel mogelijkheden om je te specialiseren. Ook buiten het ziekenhuis zijn er vele opties. Ben je benieuwd hoe het is om je kennis breed in te zetten als huisarts? Lijkt het je interessant om met de steeds groter wordende groep ouderen te werken als arts ouderengeneeskunde of ben je ook nieuwgierig naar het werk van een arts verstandelijk gehandicapten? Tijdens de online sessie op maandag 19 april (19.30 - 21.30 uur) krijg je antwoord op verschillende vragen over deze specialismen. In een plenaire sessie vertellen de aanwezige artsen (i.o.) over het vakgebied, de werkzaamheden en hun keuze voor het betreffende specialisme. In break-outrooms is er tijd om al jouw eigen vragen te stellen!

Ben je 3e jaars bachelor- of masterstudent geneeskunde en geïnteresseerd in deze sessie? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar careerservice.rha@radboudumc.nl met de naam en datum van het evenement, je eigen naam, studie en studiejaar. Na aanmelding ontvang je de link naar de sessie en het programma van de avond. De deadline voor het aanmelden is maandag 19 april om 15:00 uur.

Voor meer info over het programma