Ad Valvas

Donderdag 17 juni 19.00 uur: Zomerzoomactie huisartsopleiding

5e en 6e jaars Masterstudenten GNK

Beste  student,

Ben jij nieuwsgierig naar wat de huisartsopleiding je te bieden heeft? Wil jij een online ontmoeting met een enthousiaste aios huisartsgeneeskunde, die je alles kan vertellen over de opleiding?

Doe mee met onze zomerzoomactie en kom alles te weten over de opleiding waarin je de huisarts wordt die je wilt zijn. Wij brengen je in contact met aios, docenten, begeleiders en opleiders van de opleidingslocaties. Speciaal voor zesdejaarsstudenten geneeskunde en basisartsen.

Zo werkt het

De zoomsessie duurt ongeveer een uur. Docenten, opleiders én aios zijn aanwezig om al je vragen over de opleidingslocaties, het vak en de opleiding te beantwoorden en in te gaan op onderwerpen waarover veel vragen zijn. Je mag zelf ook álles vragen wat je weten wilt. Huisartsopleiding Nederland is bij iedere zoomsessie aanwezig om je vragen over solliciteren, de selectie en de plaatsing te beantwoorden.

Donderdag 17 juni 19.00 uur: Locaties Eindhoven, Maastricht en Nijmegen

Aanmelden

De zomerzoomactie is exclusief voor basisartsen en zesdejaarsstudenten geneeskunde. Meld je hier aan. Eén dag van tevoren krijg je een link voor de zoomsessie en een code waarmee je kunt inloggen. Wees er snel bij, vol is vol!

Met vriendelijke groet,

Huisartsopleiding Radboudumc

en

Afdeling Werving, selectie en plaatsing Huisartsopleiding Nederland