Ad Valvas

Donderdag 3 juni Online: Beroepencarrousel: Arts in de regio, georganiseerd door LUMC Career Service (Universiteit Leiden)

Masterstudenten en 3e jaars bachelorstudenten geneeskunde

Overweeg jij een baan als arts buiten de randstad en/of ben je benieuwd naar het werken als arts in de regio? Kom jij graag meer te weten over opleidings- en werkplekken in de regio of bij de wellicht minder voor de hand liggende organisaties of ziekenhuizen?

Tijdens dit online carrière evenement vertellen 5 artsen, werkzaam in de disciplines Kindergeneeskunde, Psychiatrie, Chirurgie, Ouderengeneeskunde en Jeugdgezondheidszorgover hun werk en de kansen in de regio. Er is ruimte om de artsen vragen te stellen over hun werk, zodat jij hier een beter beeld bij krijgt.

Het gratis evenement wordt georganiseerd door LUMC Career Service (Universiteit Leiden) i.s.m. de Career Services van Amsterdam UMC, EUR, RU, RUG, UU. Het is toegankelijk voor alle Geneeskundestudenten in Nederland.

Aanmelden kan via de registratie link: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_081ZmWIdG7nrLvg.

Het evenement vindt plaats via Microsoft Teams Live Events & Kaltura Webinar. Verdere instructies en de benodigde aanmeld-links ontvang je na registratie voorafgaand aan het evenement per mail.

Het programma van de beroepencarrousel: “Arts in de regio” ziet er als volgt uit: