Ad Valvas

ervaringsverhalen voor website nodig

Studenten Geneeskunde, Tandheelkunde, BMW (Bachelor, Master, alumni)

Beste studenten of binnenkort alumni,

Wij hebben jouw hulp nodig om onze toekomstige studenten een goed beeld van de opleiding te geven. Daarom zouden we je willen vragen of je een testimonial zou willen maken/invullen voor op onze website. Je kan dit doen door via onderstaande link naar het invulformulier te gaan en daar de vragen te beantwoorden. Als Masterstudent kun je in principe 2 formulieren invullen, 1 als huidige masterstudent en 1 als alumn van de bachelor. (dit mag, maar is geen must)


Master’s: www.ru.nl/ervaringsverhaal-student 

Alumni Master: www.ru.nl/ervaringsverhaal-oud-student

Bachelor’s: www.ru.nl/ervaringsverhaal-bachelor

Alumni Bachelor’:www.ru.nl/bachelor/ervaringen-oudstudent


We hopen uiteraard dat jullie positief zijn over de opleiding, maar wees ook eerlijk. Na het invullen krijg ik een seintje van een collega op centraal dat ik jullie testimonials kan nakijken en na mijn goedkeuring worden ze gepubliceerd. dDe collega van centraal zal jullie daarvan op de hoogte stellen. Ze blijven maximaal 3 jaar zichtbaar op de site.

Voor voorbeelden van andere testimonials van onze faculteit zie: https://www.ru.nl/english/education/masters/molecular-mechanisms-of-disease-research/what-others-say/ en https://www.ru.nl/english/education/masters/biomedical-sciences/what-others-say/.


Bij voorbaat dank voor je hulp en ik kijk uit naar ontvangst van je ervaringsverhalen!

Met vriendelijke groet,

 

Loes Vaessen

Recruitment & Admissions Officer

Radboudumc Health Academy